Forside > Hva vi tilbyr

Vil tilbyr deg

Førstekonsultasjon (60 minutter)

Dette er første timen hos oss og skjer i privatrom. Her har du samtale med din trener, går gjennom dine ønsker og mål i tillegg til å gjøre enkle tester. I løpet av timen vil det enten bli fokus på kosthold gjennom kostholdsregistrering, livsstilsendringer eller treningsteknikk / program ut i fra hva som er mest hensiktsmessig i forhold til ditt mål. På konsultasjonen vil du sammen med din veileder legge opp en plan fremover for å nå dine mål. Du vil få med deg et program etter første time.

Book en førstekonsultasjon ved å sende oss en mail til post@smarttrening.no 


Oppfølgingstimer

Hos oss trener du utelukkende i privatrom med din trener enten du trener alene eller med din partner eller venn. I pakken din får du enten 10, 20, 40 eller 100 timer. Dette er timer hvor du får oppfølging, trening og program innen trening, kosthold og livsstil ut ifra hva du trenger for å nå dine mål.


Smart Klassisk 50 min

Dette er timen for deg som vil ha tid til både sjekk av progresjon, eventuelt gjennomgang av treningsprogram / kostholdsråd, samtale og en effektiv treningstime. Dette er timelengden som de fleste velger.


Smart Eksklusiv 60 min

Dette er timen for deg som vil ha det lille ekstra. Her har vi tid til å ta for oss eventuelle utfordringer (skader, spesielle musklergrupper og lignende), i tillegg til samtale, sjekk av progresjon, gjennomføring av effektiv treningsøkt og eventuelt en avspenningsdel / meditasjosndel på slutten om ønskelig.


Duo og trio 50 min

Er den samme type timer som "Smart Klassisk 50 min", men du trener sammen med en eller to andre. Duo eller trio timer sikrer deg god oppfølging på linje med privat veiledning. Det vil bli gjort tester og jevnlig sjekk av progresjon.

Dette er en type timer hvor du booker deg inn ut i fra din hverdag og fungerer mer som en drop inn time. Du er sikret en treningstime som gir deg både økt styrke, smidighet og som strammer opp, i tillegg til å trene hjertepumpen.
Dette er timene for deg som ønsker å trene jevnlig og et rimelig alternativ. Det er også et fint supplement til privatveiledning.


Smart Treningspakker: Se priser.